Sivac na centru u Simin Hanu, Živković na Otoci

Poznata službena lica za prve susrete četvrtfinale Kupa

Sivac na centru u Simin Hanu, Živković na Otoci

S. Mlaćo

U srijedu se igraju tri susreta četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Olimpik će na Otoci ugostiti Zvijezdu 09, a pravdu na tom meču će dijeliti Ilija Živković iz Orašja sa svojim pomoćnicima Markom Perićem iz Mostara i Jurom Musom iz Čitluka. Četvrti sudija je Zoran Soknić iz I. Sarajeva, a delegat Esnaf Buza (Kakanj).

Glavni sudija meča između Rudara iz Prijedora i Krupe je Emir Spahalić iz Mostara, dok će njegovi pooćnici biti Haris Baković (Sarajevo) i Amir Kadić (Sarajevo). Četvrti sudija je Miloš Gigović (Gradiška), a delegat Ramiz Osmanović (Bihać).

Derbi se igra u Simin Hanu gdje će snage odmjeriti Sloga i Sloboda iz Tuzle. Na centru će se naći Ermin Sivac iz Zenice, dok su pomoćnici Enes Đozić (Sarajevo) i Dženan Milić (Sarajevo). Prvi dodatni sudija je Elvis Mujić (Banovići), a drugi dodatni Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo). Četvrti sudija je Adis Mulahasanović (Sarajevo), dok je delegat Mirko Milošević (Zvornik).

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi