Šivšić: Slavija nema šta tražiti na Piroti

Fudbaler Travnika uoči Slavije

Šivšić: Slavija nema šta tražiti na Piroti

Fudbaleri Travnika u nedjelju će u sklopu 6. kola BHT Premijer lige BiH ugostiti Slaviju, koja je pod vodstvom trenera Darka Vojvodića slavila u prošlosedmičnoj utakmici protiv Drine. 

Travničani su u ovom susretu favoriti, priželjkuju pobjedu i vjeruju da će na reprezentativnu pauzu otići mirniji i bogatiji sa tri boda. 

"Preuzimamo ulogu favorita protiv Slavije, nadamo se da ćemo u jednoj taktičkoj utakmici ostvariti pobjedu. Eventualni trijumf značio bi i izlazak iz rezultatske krize i povratak na pravi kolosijek. Priželjkujemo pobjedu, iako je Slavija u ovom trenutku iznad nas na prvenstvenoj tabeli", istakao je fudbaler Travnika Simbad Terzić. 

Optimističan je bio i Safet Šivšić. On je u redove Travnika stigao iz Olimpica. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovo nam je šansa da se približimo gornjem dijelu tabele. Biće teška utakmica, moramo u nju ući maksimalno ozbiljni i što prije postići gol. Nadam se da ćemo utakmicu protiv Slavije riješiti u našu korist, kao što smo zadnje dvije odigrali dobro na Piroti", kaže Šivšić i dodaje:

"Obećavam našim navijačima da ćemo slaviti, jer Slavija nema šta tražiti na Piroti", poručio je lijevi bek Travnika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.