Sjajan potez: Besplatan ulaz na finale Kupa za žene i djecu

Za čalnove Sjever 2 KM, Istok 7, Zapad 10 KM

Sjajan potez: Besplatan ulaz na finale Kupa za žene i djecu

A. Beganović

Revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Čelika biće odigran 17. maja s početkom u 17:00 na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu Asim Ferhatović Hase.

Odmah po završetku jučerašnjeg susreta sa Radnikom agilna Uprava FK Sarajevo počela je s organizacijom finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Tako su čelnici kluba iz Titove 38b odlučili da djeca i žene imaju slobodan ulaz na tribine našeg najvećeg stadiona, a također je donešena odluka da se štampa 20.000 ulaznica.

Međutim, to nije sve, odnosno čelnici Sarajeva su shvatajući tešku ekonomsku situaciju u državi odlučili da ulaznice za sjevernu tribinu koštaju 2 KM (za članove kluba), istočnu 7 KM (za članove kluba), a zapadnu 10 KM (za članove kluba). 

Za one koji nisu članovi cijene ulaznica su 4 KM za sjevernu tribinu, 10 KM za istočnu i 15 KM za zapadnu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Pripreme za finalni susret su u punom jeku. Očekujemo dobro ispunjene tribine stadiona i želimo da revan susret finala Kupa bude pravi fudbalski praznik. Djeca i žene će imati slobodan ulaz, a mislim da su cijene za ostale ljubitelje najvažnije sporedne stvari dosta pogodne", za SportSport.ba je izjavio direktor Sarajeva, Dino Selimović.

"Sa popularnim cijenama za članove kluba želimo se zahvaliti najlojalnijim navijačima. Istovremeno, svi koji do 16. maja obnove članarinu ili se učlane, dobit će besplatnu ulaznicu za finale Kupa i to za tribinu koju žele", dodao je Selimović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.