Sjajni Marijo Aladžić donio Mostarcima pobjedu na Grbavici

Gosti upisali pobjedu

Sjajni Marijo Aladžić donio Mostarcima pobjedu na Grbavici

S. Mlaćo

Futsal Mostar SG Staklorada u Sarajevu su večeras savladali MNK Željezničar 4:1, te tako opravdali ulogu favorita u ovom meču.

Nakon 20 minuta nije bilo pogodaka, a onda Mostarci dolaze u vodstvo. Aladžić matira Šahmana i donosi svom timu prednost.

U 32. minuti izjednačenje. Anes Džafo pogotkom donosi slavlje domaćim navijačima, a samo minutu kasnije Aladžić pogađa za novo vodstvo gostiju.

Pred sami kraj dva brza pogotka gostiju za sigurnih 4:1. Pogodio je u 35. minuti Bošković, a minut kasnije Marijo Aladžić je postigao svoj treći pogodak.

Premijer futsal liga BiH:

MNK Željezničar - FC Mostar SG Staklorad 1:4 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi