Škahić: Cijenimo GOŠK, no bodovi ostaju u Srebreniku

Prva liga Federacije BiH

Škahić: Cijenimo GOŠK, no bodovi ostaju u Srebreniku

B. Mujezinović

Gradina će u subotu u okviru 18. kola Prve lige F BiH na svom stadionu ugostiti nezgodnu ekipu GOŠK-a iz Gabele. Biti će ovo zanimljiv susret između dvije ekipe koje su prošle sezone imale status premierligaša.

Obje momčadi su u nastavku proljetnog dijela prvenstva zabilježile kikseve kući, ali na Srebreničanima je veći pritisak jer se nalaze na 10. poziciji, što svakako ne zadovoljava njihova očekivanja.

GOŠK je u prošlom kolu remizirao na svom terenu sa Iskrom (0-0), dok je Gradina donijela bod sa teškog gostovanja u Gračanici, što im daje jednu dozu optimizma pred ovu utakmicu. 

''Zadovoljni smo zalaganjem naše ekipe iz prošle utakmice, ali ne i konačnim rezultatom jer smo ispustili vodstvo zbog greške pomoćnog sudije koji nije signalizirao čist ofsajd. Atmosfera pred subotnju utakmicu je odlična, dobro smo radili na treninzima ove sedmice i svi smo uvjereni u pobjedu protiv GOŠK-a. Znamo da neće biti lako jer su gosti odlična ekipa, imaju par vrhunskih igrača i dobro ih poznajemo. U ovaj meč ulazimo maksimalno ozbiljno i dati ćemo sve od sebe da dođemo do prve proljetne pobjede'', izjavio je jedan od boljih igrača Gradine ove sezone, Ibrahim Škahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.