Pomoćni trener Čelika nakon pobjede

Skočibušić: Veoma značajna tri boda u borbi za opstanak

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su na Bilinom polju dočekali ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja, te golom Jasmina Smriku rezultatom 1:0 pobijedili goste i tako upisali treću pobjedu u nizu.

Zeničani sjajno igraju ovog proljeća, a posebno kako ih je preuzeo Boris Pavić, tako da je opstanak za crno-crvene sve bliže. Nakon utakmice svoj komentar dao je i pomoćni trener Pavle Skočibušić.

"Čestitam Mladosti na fer i korektnoj igri, zahvalio bi se navijačima koji su došli danas po ovom lošem vremenu. Ova pobjeda je veoma značajna u borbi za opstanak, Mladost je danas pokazala kvalitet i snagu. To smo posebno vidjeli u drugom poluvremenu, mi smo morali postići još jedan gol u drugom poluvremenu, jer nam je gol visio u posljednjih 15-tak minuta. Naši igrači su preopterećeni, igraju pod pritiskom, svaka je utakmica biti ili ne biti, pa su im noge malo vezane" ističe Skočibušić.

Uspjelo je stavljanje Jasmina Smrike u vrh napada, te ulazak Karića u drugom poluvremenu

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To nam je i bila namjera u drugom poluvremenu smo morali više zadržati loptu, mislim da nam je to  uspjelo i čestitam igračima na pobjedi. Mi ćemo nakon pobjede, prvi puta ćemo biti iznad zone ispadanja. Odmorit ćemo se i pripremiti za narednu utakmicu i gostovanje u Vitezu, gdje kao i u svakoj utakmici do kraja imamo imperativ pozitivnog rezultata" završio je Skočibušić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi