Škola tenisa u Mostaru

Besplatna škola tenisa

Škola tenisa u Mostaru

M. Maksimović

Tenis klub Mostar Stari Grad uskoro će organizovati besplatnu školu tenisa sa novim inovativnim i nestereotipnim metodama.

Ciljevi škole su prije svega orijentisani na poboljšanje zdravstvenog statusa kod djece, razvoj psihofizičkih sposobnosti, te naravno i edukaciju kroz mnoštvo zanimljivih sadržaja. Sva potrebna oprema osigurana je od strane kluba.

Škola tenisa s radom počinje od 15. maja. Teniski klub Stari grad uspješno je dosad realizovao niz zanimljivih projekata, a neki od mladih tenisera iz ovog kluba dosad su ostvarili zapažene rezultate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti