Škorić: Svaki bod nam je bitan

Borac gostuje Širokom Brijegu

Škorić: Svaki bod nam je bitan

D. Vejo

Velikan iz Platonove polako ali sigurno vraća se na pobjednički put. U posljednja tri kola upisali su sedam bodova što je za svaku pohvalu. Pobjeda nad Slavijom u prošlom kolu brzo je zaboravljena jer tim Borčeta Sredojevića već u srijedu očekuje teško gostovanje na Peceri kada će snage odmjeriti sa Širokim Brijegom.

Da gostovanje neće biti ni malo jednostavno, dobro zna i fudbaler crveno-plavih, Ognjen Škorić.

"Protiv Širokog Brijega idemo da ostvarimo što bolji rezultat. Nama je svaki bod bitan. Moramo odigrati jednu disciplinovanu utakmicu kako bismo ostvariti rezultat koji nam odgovara. Do kraja prvenstva ostalo nam je još malo, tako da moramo dati svoj maksimum kako bismo obezbjedili opstanak. Zahvalio bih se navijačima što su iz utakmice u utakmicu sve glasniji i što nas podržavaju", ističe za SportSport.ba vezni igrač Borca, Ognjen Škorić.

Mladi fudbaler osvrnuo se i na protekli meč.

"Sa Slavijom smo odigrali jednu iscrpljujuću utakmicu. Bila je jedna teška utakmica ali mi smo zasluženo slavili", dodaje on.

Utakmica između Širokog Brijega i Borca igra se u srijedu sa početkom od 17 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi