Škoro se nada novim golovima
Alen Škoro

Kup BiH: Sarajevo dočekuje Zrinjski

Škoro se nada novim golovima

Sarajevo na svome travnjaku dočekuje nogometaše Zrinjskog u okviru osmine finala Kupa BiH.

Nogometaši Sarajeva su u subotu protiv Čelika pokazali da ulaze u formu i konačno pružaju igru kakva se očekuju od njih. Bordo momčad ima velike ambicije u Kupu i zato silno žele prolazak u naredni krug.

"Nama dolazi u goste jedna od najboljih ekipa u državi. Zrinjski je svoj kvalitet pokazao u prošlom kolu i dokazali su da je mala kriza iza njih. Mi ćemo morati ući u ovu utakmicu sa velikom željom i žarom za pobjedom. Vjerujem u svoju ekipu da će danas odnijeti pobjedu i tako se približiti narednom kolu ovog najmasovnijeg klupskog takmičenja u BiH", rekao je Mehmad Janjoš.

U pobjedu nad Zrinjskim vjeruje i najbolji igrač Sarajeva.

"Mi smo u ulozi favorita u ovoj utakmici. Protiv Čelika smo pokazali da se nalazimo u dobroj formi. Posebno se radujem što sam namjestio nišanske sprave i ako nisam još najspremniji. Vjerujem da ćemo savladati ekipu Zrinjskog, a ja ću pokušati opet bit strijelac", rekao je Alen Škoro za SportSport.ba.

Meč počinje u 18 sati i 30 minuta. Sudije: glavni Marinko Jelić ( Široki Brijeg), pomoćnici Zlatan Bečirević (Srebrenik), i Željko Marić (Doboj), delegat: Radislav Kundačina (Trebinje).

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.