Škripari krenuli u Sarajevo, pa vraćeni nazad

Nisu bili na Koševu

Škripari krenuli u Sarajevo, pa vraćeni nazad

Široki Brijeg danas na Koševu protiv Sarajeva nije imao podršku svojih vjernih navijača. 

Iako je bio najavljen dolazak Škripara na finalni meč Kupa BiH, pristalice tima sa Pecare nisu se pojavile na Koševu i vraćene su nazad prije ulaska u Kanton Sarajevo. Pedesetak najvjernijih navijača je preko sat vremena čeklo na Ivan planini dozvolu za prolaz dalje, međutim nisu je dobili. 

Iz Širokog Brijega su na zvaničnoj stranici saopštili kako navijačima nije dozvoljen dolazak na Koševo zbog "nepostojanja tehničkih uvjeta" od sarajevske policije da sigurno uvedu navijače na stadion. 

"Nakon svega se postavlja pitanje zbog koga/čega se nogomet uopće igra", stoji na stranici Širokog Brijega. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Širokobriježani su se navijačima odužili dobrom igrom i pobjedom od 1:0. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije