Skupština 29. marta!

Izvršni odbor FSBiH donio odluku

Skupština 29. marta!

A. Beganović

Skupština Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj će se raspravljati o novom Statutu biće održana 29. marta u Sarajevu.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba čelni ljudi bosanskohercegovačkog fudbala prije nekoliko trenutaka su donijeli odluku da se Skupština Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine održi 29. marta u Sarajevu.

Trenutno je u toku sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a naš izvor nam je potvrdio da je donešena odluka o održavanju Skupštine, a sljedeći sastanak IO zakazan je za 11. mart.

Treba istači da se trenutno na sjednici IO raspravlja o imenovanjima selektora omladinskih selekcija, a više informacija što se tiče ovog pitanja imat ćemo uskoro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.