Slab meč u Zenici, Metalleghe odnio veliki bod

Bez golova na Bilinom polju

Slab meč u Zenici, Metalleghe odnio veliki bod

M. Šljivak

Čelik i Metalleghe odigrali su meč bez pobjednika (0:0) u susretu 8. kola Lige za opstanak.

Izuzetno slab meč viđen je na Bilinom polju. Domaći su nešto bolje ušli u meč, pokušali su doći do ranog vodstva, ali u tome nisu uspjeli.

Meč je otišao u potpuno drugom smjeru. Nijedan tim u prvom poluvremenu nije stvorio pravu šansu za gol, pa se na odmor otišlo s nepopularnih 0:0 i očajnu igru.

Nastavak donosi nešto bolji meč. Metalleghe je prvi prijetio preko Kovača čiji udarac odlazi preko gola, a zatim Čelik uzvraća preko Karića, ali lopta odlazi tik uz stativu gola gostiju.

Nastavak ponovo donosi jako lošu i dosadnu utakmicu. Gosti su se u Zenicu došli braniti i činili su sve kako bi došli do jednog boda. Uspjeli su neutralisati napade domaćeg tima i na kraju su osvojili željeni bod.

Iako su domaću u nadoknadi imali i igrača više do kraja je ostalo 0:0 i oba tima će u posljednja dva kola strahovati za opstanak.

Liga za opstanak, 8. kolo:

Čelik - Metalleghe 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik: Ružić, Regoje, Karić, Dilaver, Salčinović, Jusić, Bureković, Sadiković, Pezer, Hećo, Šišić.

Metalleghe: Fejzić, Benović, Jovanović, Durak, Zeba, Vidović, Deak, Beganović, Rašić, Sarić, Vidaković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi