Slaba posjeta uoči početka meča u Elbasanu

Prijateljski meč Albanije i BiH

Slaba posjeta uoči početka meča u Elbasanu

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra prijateljsku utakmicu protiv Albanije na Elbasan Areni.

Bh. reprezentacija nakon meča kvalifikacija za SP protiv Gibraltara koja se igrala u subotu danas od 18 sati igra u Elbasanu prijateljsku utakmicu protiv Albanije. Do početka utakmice ostalo je nekih desetak minuta, a tribine su trenutno slabo ispunjene.

Albanci su najavili da će bojkotovati današnji meč svoje selekcije zbog loših rezultata u posljednje vrijeme. Izgleda da su održali svoje obećanje jer je posjeta prije početka današnje utakmice poprilično loša.

Do početka utakmice na Elbasan Areni ostalo je još desetak minuta i nadamo se da će tribine biti bolje ispunjene, te da će obje ekipe u dobroj atmosferi odigrati današnji prijateljski susret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi