Sladoje: Bod u Janji bi nam bio kao kuća

Štoper Napretka iz Donjeg Šepka

Sladoje: Bod u Janji bi nam bio kao kuća

D. Rakanović

Novajlije u Prvoj ligi Republike Srpske, Napredak iz Donjeg Šepka loše je otvorila sezone i nakon pet kola imaju samo četiri boda. 

U šestom kolu očekuje ih gostovanje u Janji ekipi Podrinja, koja je u prošlom kolu napravila veliko iznenađenje porazivši Zvijezdu 09.

Štoper Srđan Sladoje vraća se u ekipu nakon što je u prošloj utakmici protiv Sutjeske bio suspendovan zbog žutih kartona. 

"Ekipa nam je poprilično mlada, osim nas dvojice trojice igrača, loše smo startovali u šampionatu i bod u Janji bi nam bio kao kuća", rekao je za SportSport.ba Sladoje i dodao: 

"Idemo da igramo, pa šta bude, nemamo neki pritisak da moramo pobijediti ili izvući bod. Pružićemo svoj maksimum, pa ćemo vidjeti šta će biti na kraju". 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sladoje se nada da će ekipa izboriti opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske, ali ističe da loše igraju.  

"Nisam zadovoljan kako igramo, pogotovo na domaćem terenu. U gostima mnogo bolje izgledamo i opasniji smo po gol protivnika nego kada igramo na svom terenu", rekao je Sladoje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi