Slaven Musa proziva sutra

Široki kreće sa pripremama

Slaven Musa proziva sutra

Fudbaleri Širokog Brijega koji će ovog ljeta nadamo se dostojno predstaviti Bosnu i Hercegovinu u Evropskoj ligi sa pripremama za novu sezonu krenut će sutra.

Prvi trening Slaven Musa zakazao je za utorak.

„Sutra ćemo se okupiti, a u utorak je prvi trening. Jedino novo lice je Neven Laštro, dok će se sa posudbe vratiti Brekalo, Kožulj, Buhač i Karačić,“ kaže Musa.

„Postoji mogućnost još nekih dolazaka, ali novajlije nećemo dovoditi po svaku cijenu. Neven Laštro je godinama jedan od najboljih igrača Travnika. Uz Brekala i Damira Džidića će konkurisati za poziciju stopera,“ prokomentarisao je Musa.

Širokobriježani će u razdoblju od 16. do 22. Juna odigrati prijateljsku utakmicu protiv Željezničara na Kupresu, dok je meč sa Veležom zakazan za šesti juli.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.