Slavija bez petorice gostuje na Pecari

Problemi za Lukavičane

Slavija bez petorice gostuje na Pecari

Znatno oslabljena Slavija ide u goste lideru Širokom Brijegu koji bi pobjedom u ovom susretu mogao da osigura jesenji naslov prvaka. 

Trener Dragan Radović zbog tri žuta kartona neće moći da računa na Mladena Lemeza, Vedada Šabanovića, Zorana Kokota i golmana Mladena Lučića. Zbog crvenog kartona u Široki Brijeg neće putovati Nemanja Veinović. 

"Bit će teško nadoknaditi izostanak ovih igrača koji su ujedno i okosnica našeg tima. Ne preostaje nam ništa drugo nego da sa snagama koje imamo na raspolaganju pokušamo izvući povoljan rezultat.Široki je takođe oslabljen, ali su bez obzira an to oni favoriti", iskren je kormilar Slavije Dragan Radović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.