Slavija bez šanse u Bijeljini

Pobjeda Radnika

Slavija bez šanse u Bijeljini

M. Šljivak

Radnik iz Bijeljine je u 23. kolu Premijer lige BiH dočekao ekipu Slavije, a na kraju je domaći tim slavio pobjedu rezultatom 2:0.

Od prvog sudijskog zvižduka Radnik je bio bolji tim. Stvarali su prilike pred golom Lučića, a u 18. minuti su stigli do vodstva. Za prednost od 1:0 pobrinuo se Hasanović. 

Nastavak prvog poluvremena donio je još nekoliko dobrih pokušaja domaćih, ali se na odmor otišlo minimalnim vodstvom domaćeg tima.

Drugo poluvrijeme donijelo je solidan fudbal. Imala su oba tima svoje prilike da dođu do pogotka, ali je nedostajala konkretna završnica. Ipak, u 84. minuti je Radnik preko Vučića postigao gol za sigurnih 2:0.

Na kraju je Radnik došao do zaslužene pobjede i tri boda u ovom susretu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.