Slavija cilja bod u Bijeljini

U Lukavici ne kriju želje

Slavija cilja bod u Bijeljini

E. Škorić

U nezgodno vrijeme Slavija dočekuje gostovanje u Bijeljini. Bez uprave i sa ne baš kvalitetnim igračkim kadrom navijači očekuju lijepe vijesti iz Semberije. 

Trener Dragan Radović je poslije premijere sa Zrinjskim zavapio za novim pojačanjima. To najbolje pokazuje da su u stručnom štabu svijesni slabosti svog tima.

"Nismo bez šansi u Bijeljini. Ni Radnik nije kvalitetan kao prije godinu dana i smatram da se sa ovog gostovanja može donijeti najmanje jedan bod. Pripremali smo se ovih šest dana maksimalno za ono što nas čeka u Bijeljini", rekao je Mladen Lemez.

On je isključio svaku mogućnost iznenađenja na samom terenu. "Ekipe se dobro poznaju i mislim da neće biti taktičkih iznenađenja. To znači da samo velikom borbenošću možemo do bar jednog boda. Mi smo spremni da se borimo", istakao je defanzivac Mladen Lemez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije