Slavija gostuje u Doboju, Borac dočekuje Slobodu MG

Prva liga RS, play-out

Slavija gostuje u Doboju, Borac dočekuje Slobodu MG

D. Vejo

Na pomolu je sedmo kolo play-out faze Prve lige Republike Srpske, a u sklopu čega će se odigrati tri meča.

Najviše uzbuđenja očekuje se u Doboju, gdje će svoja koplja ukrstiti Sloga i Slavija iz Istočnog Sarajeva. Dobojlije u posljednje vrijeme pamte samo za pozitivne rezultate, dok plavo-bijeli i dalje traže bijeg iz rezultatske krize koja ih pogađa u zadnjih nekoliko kola. 

Zanimljivo će biti i u Šamcu gdje domaći Borac dočekuje zahuktalu Slobodu iz Mrkonjić Grada koja pod dirigentskom palicom novog šefa struke Čedomira Ćuluma igra kvalitetan fudbal u play-outu.

Koplja će u trećoj utakmici ukrstiti Zvijezda 09 i Sutjeska iz Foče. I jedni i drugi igraju ispod očekivanja ove sezone, pa će tako preostala četiri kola biti sjajna prilika da poprave utisak.

Svi mečevi na rasporedu su sutra od 17.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi