Slavija i Široki odigrali bez pobjednika

Slavija i Široki odigrali bez pobjednika

E. Škorić

U susretu Slavije i Širokog Brijega u 29. kolu Premijer lige nije bilo pobjednika (1:1).

Široki kolo prije kraja zaostaje tri boda za Zrinjskim i čini se da će igrati Evropu samo u slučaju da osvoji Kup. 

Stoga je Blaž Slišković danas malo odmarao igrače, neke ključne je sačuvao za srijedu i revanš finala Kupa na Otoci protiv Olimpica.

Slavija je uspjela da povede golom Mahira Karića s bijele tačke, ali je mladi Luka Menalo koju minutu kasnije postavio konačnih 1:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki je četvrti sa 55 bodova, a u zadnjem kolu dočekuje Zrinjski, dok je Slavija na 12. mjestu sa 27 bodova, dva više ima od ugrožene Mladosti.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.