Slavija ide po tri boda u Zenicu

Slavija sa jasnim ciljem u Zenici

Slavija ide po tri boda u Zenicu

M. Šljivak

Pobjedom protiv Travnika u prošlom kolu igrači Slavije najavili su izlazak iz krize rezultata koja ih tresla više od mjesec dana. 

Sad plavo-bijeli iz Lukavice idu u goste Čeliku koji je najneprijatnije iznenađenje, a kojeg predvodi nekadašnji trener Slavije Milomir Odović.

"Očekujemo utakmicu punu pozitivnog naboja. Mi želimo da dobrim rezultatom na Bilinom polju potvrdimo pobjedu protiv Travnika, a njima su bodovi preko potrebni, jer su u očajnoj seriji. Sve ukazuje na obostrano otvoren susret", rekao je napadač Mahir Karić.

On ne krije da je Slavija u psihološkoj prednosti.

"Loši rezultati i katastrofalan poraz u Širokom Brijegu dodatno su potresli redove Čelika koji više izbora nema. Pritisak je na njihovim leđima, a na nama je samo da što korektnije odradimo posao na terenu i onda možemo da očekujemo tri boda", dodao je Karić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.