Slavija minimalcem protiv Travnika prekinula crni niz

11. kolo Premijer lige

Slavija minimalcem protiv Travnika prekinula crni niz

Fudbaleri Slavije zabilježili su četvrtu prvenstvenu pobjedu u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Tim iz Istočnog Sarajeva je na domaćem terenu bio uspješniji od Travnika rezultatom 1:0.

Gol odluke viđen je u ranoj fazi utakmice. Igrao se 11. minut kada je Vejnović postigao prvi, a ispostavit će se na kraju i posljednji pogodak na utakmici. Utakmica nije ponudila veliki broj prilika, pa je gol Vejnovića bio ključni momenat meča. U posljednjim sekundama utakmice Slavija je mogla i poduplati međutim ostalo je 1:0.

Oba tima se nakon ove utakmice nalaze u sredini tabele. Slavija je sada sedma a Travnik deseti na tabeli.

Premijer liga BiH, 11. kolo

Slavija - Travnik 1:0 (Vejnović 11')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.