Slavija pobijedila u pravom trenutku

Premijer liga BiH, 28. kolo

Slavija pobijedila u pravom trenutku

M. Šljivak

Fudbaler Slavije pobijedili su Radnik s 2:1 u susretu 28. kola Premijer lige BiH.

Tim iz Lukavice je u pravom trenutku stigao do tri boda, te su sada u dobroj poziciji kada je borba za opstanak u pitanju.

Poveli su domaći već nakon tri minute igre. Pogodio je Pušara za 1:0, ali je Radnik u 38. minuti došao do izjednačenja, a pogodio je Dušan Hodžić.

Nastavak donosi bolju igru Slavije koja je krenula po tri boda. Do njih su uspjeli stići u 73. minuti kada Simović pogađa za velika tri boda ovog tima.

Premijer liga BiH, 28. kolo:

Slavija - Radnik 2:1 (Pušara 3', Simović 73' / Hodžić 38')

Slavija: Lučić, Ristić, Marušić, Bošković, Pušara, Radovanović, Vejnović, Čomor, Arsenijević, Papaz, Barić.

Radnik: Avdukić, Hodžić, Beširević, Jakovljević, Lazić, Zeljković, Krsmanović, Obradović, Maksimović, Jakovljević S., Šećerović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi