Slavija u generalci deklasirala Sutjesku

Slavija u generalci deklasirala Sutjesku

Fudbaleri Slavije u generalnoj probi pred početak prvenstva u BHTelecom Premijer ligi BiH savladali su Sutjesku iz Foče koja se takmiči u Prvoj ligi RS. 

Sastav iz Lukavice dominirao je tokom čitavog susreta i na kraju zasluženo slavio sa visokih 5:0, a odlično izdanje „sokolova“ golovima su potvrdili Mitić, Salković i Kokot koji se tri puta upisao u listu strijelaca.

Na kraju recimo i da će Slavija svoje utakmice prvog i trećeg kola odigrati upravo u Foči, obzirom da su još uvijek u toku radovi na stadionu SRC Slavija.

Za Slaviju u ovom susretu su nastupili: Lučić, Popović, Šabanović, Radosavljević, Lemez, Lambulić, Kokot, Prodanović, Oglečevac, Vejnović, Govedarica. Još su igrali: Mitić, Hodžurda, Prvan, Ivanović, Radović, Osmanković, Salković, Zeba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.