Slavija u velikim problemima pred Velež

Trener Slavije ima cilj u Vrapčićima

Slavija u velikim problemima pred Velež

M. Šljivak

U samo tri dana fudbaleri Slavije odmjeriće drugi put snage sa Veležom. Prvi susret u Kupu BiH dobio je Velež sa 2:1, a u Slaviji sad žele revanš u Premijer ligi i pobjedu u Vrapčićima.

"Imamo velikih problema sa bolesnim igračima, a tu su i kartoni i zaista ne znam u kojem  sastavu ćemo početi utakmicu protiv Veleža. Na svu sreću većina igrača je počela sa radom i nadam se da će biti spremni za napore koji ih očekuju u Vrapčićima", rekao je trener Dragan Radović.

Poslije dobrog početka, Slavija je nanizala dva poraza u Foči, prvo od Borca, a onda i od Veleža u Kupu BiH. Bit će teško prekinuti ovaj niz, jer zbog žutih kartona sigurno u Mostar neće putovati Goran Popović, Mahir Karić i Nemanja Vejnović.

"Bit ćemo oslabljeni, ali to ne znači da se unaprijed predajemo. Idemo u Mostar da se nadigravamo i da se ponovo vratimo na put kojim smo išli do reprezentativne pauze", dodao je Dragan Radović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.