Slaviju testira Zmaj iz Makarske

Pripreme se privode kraju

Slaviju testira Zmaj iz Makarske

U srijedu će fudbaleri Slavije odigrati treću utakmicu na pripremama u Makarskoj. 

U prva dva susreta ekip iz Lukavice izgubila je sa 1:0 od Imotskog, a protiv Mladosti iz Kaknja su odigrali nerješeno 1:1. Treći protivnik je možda i najlakši, a riječ je o domaćem trećeligašu Zmaju.

"Nema lakih i jakih protivnika. Svaki rival zaslužuje maksimalan respekt i poštovanje. Upravo  tako su se moji igrači odnosili prema Imotskom i Mladosti", rekao je trener Dragan Radović.

Obje utakmice Slavija je odigrala na identičan način.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U prvom poluvremenu bili smo mnogo bolji od svojih rivala, a onda u drugom dijelu utakmice smo padali. Sve je to uzrokovano nedostatkom svježine. Imali smo jaku uvodnu fazu rada i sad kroz utakmice tražimo pravu formu. Vjerujem da ćemo u narednih desetak dana sve popraviti", dodao je Dragan Radović.

Slavija je poslijednju provjeru trebalo da odigra protiv Drine, ali je zvornički klub otkazao ovaj susret, pa će Slavija morati potražiti nekog drugog sparing partnera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.