Slavko Petrović novi trener Slobode!

Preuzeo ekipu sa Tušnja

Slavko Petrović novi trener Slobode!

Srbijanski stručnjak Slavko Petrović imenovan je za novog šefa stručnog štaba Slobode iz Tuzle.

Nakon što je jučer Sloboda sporazumno raskinula saradnju sa Vladom Jagodićem nakon domaćeg poraza od GOŠK-a rezultatom 1:0, Uprava kluba sa Tušnja brzo je pronašla njegovog nasljednika.

Večeras je održan sastanak Upravnog odbora FK Sloboda na kojem je odlučeno da Petrović preuzme ekipu koja je veoma loše ušla u novu sezonu. Sloboda se nakon sedam odigranih kola nalazi na desetom mjestu sa pet osvojenih bodova. 

Slavko Petrović je posljednji angažman imao u Željezničaru, koji je napustio svega nekoliko dana pred početak ove sezone, ali nije dugo bio bez posla s obzirom da je brzo pronašao novi angažman i to ponovo u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Petroviću (59) će Sloboda biti treći tim iz Premijer lige koji će trenirati. Prethodno je vodio Željezničar i Radnik, s kojim je osvojio i Kup BiH, a veći dio svoje trenerske karijere proveo je u Njemačkoj gdje je trenirao Fortunu, CZ Jenu, Waldhof Mannheim...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi