Slavljenička atmosfera u redovima bh. kadeta

Kahrimanovića iznenadile kolege

Slavljenička atmosfera u redovima bh. kadeta

S. Mlaćo

U Trening centru NS/FS BiH u Zenici gdje se kadetski reprezentativci spremaju za Evropsko prvenstvo vlada vedra i pozitivna atmosfera.

Izabranici Sakiba Malkočevića vrijedno rade i treniraju, ali izdvojili su malo vremena i za opuštanje uz tortu povodom 17. rođendana igrača austrijskog Rieda, Denisa Kahrimanovića.

„Prijatno su me iznenadili danas. Nisam očekivao tortu, ali moram priznati da je bila odlična. Hvala momcima i stručnom štabu, zaista su mi uljepšali dan“, uz osmijeh govori Kahrimanović.

U ime stručnog štaba „U-17“ reprezentacije, koordinator omladinskih selekcija NS/FS BiH Murat Jaha je mladom Denisu uručio i prigodan poklon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi