Slišković: Dok i teorija postoji, vjerujemo u titulu

Zrinjski ne odustaje od titule

Slišković: Dok i teorija postoji, vjerujemo u titulu

E. Škorić

S optimizmom je Blaž Slišković zakoračio u autobus koji se prije pola sata zaputio ka Bijeljini nakon što je na redovnom druženju s novinarima koje se organizuje svakog petka najavio meč protiv Radnika. 

“Od mog dolaska nažalost nismo uspjeli ostvariti niti jednu pobjedu na gostujućim terenima, iako smo prema prikazanom na nekima mogli i morali pobijediti. I to može biti jedan od razloga koji mogu presuditi da ne osvojimo naslov prvaka. Protiv Radnika će biti teško, iako su pobjedom Širokog u finalu Kupa vjerovatno izgubili motiv jer su jasno ostali bez Evrope, rekao je Slišković na današnjoj konferenciji.

U titulu prvaka Slišković i dalje vjeruje, iako je Željezničar mnogo bliži naslovu prvaka.

“Dok i teorija postoji, u titulu se mora vjerovati. Vidjet ćemo hoće li Sarajevo imati snage nastaviti igrati onako kako su igrali protiv nas i Širokog. Ovdje su bili neugodni, a na Širokom kvalitetniji od domaćina. Uvjeren sam da će izgarati na sarajevskom derbiju i igrati na pobjedu, a taj rasplet bi svakako išao nama u prilog, dodao je trener Zrinjskog“, kazao je Slišković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog tri žuta kartona u timu neće biti Miloša Filipovića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi