Slišković i Wagner složni: Želimo osvojiti Kup BiH
Foto: NK Široki Brijeg

Pred finale s Olimpicom

Slišković i Wagner složni: Želimo osvojiti Kup BiH

U srijedu se na Pecari u okviru prve finalne utakmice Kupa BiH sastaju Široki Brijeg i Olimpic.

Danas je tim povodom u prostorijama kluba održana press konferencija, na kojoj su govorili trener Blaž Slišković i kapiten Wagner.

Slišković je istakao kako će Olimpic, u odnosu na prvenstveni susret prije desetak dana na Pecari, biti jači za Smajića, no i Širokom se, u odnosu na utakmicu s Drinom, vraćaju četiri igrača. 

"Znamo sve Olimpicove vrline i mane, a naše pogreške iz prvenstvene utakmice nastojat ćemo svesti na minimum te pokušati ostvariti dovoljnu prednost za uzvrat i donijeti na Pecaru, u Široki Brijeg, trofej pobjednika Kupa BiH“, rekao je Slišković.

Dobru utakmicu očekuje i kapetan Wagner, uz dodatak kako je Široki Brijeg „u finalu Kupa i sada želimo uz potporu naših vjernih navijača i osvojiti ovo natjecanje“.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Ulaz na tribine stadiona Pecara je slobodan, pa se očekuje značajnija podrška navijača „Plavo-bijelih“ u nastojanjima da trofej dođe na Pecaru.  

Dan nakon seniorskog finala, u četvrtak, na Pecari će se odigrati (17 sati) i prva utakmica juniorskog finala Kupa BiH Široki Brijeg – Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.