Slišković: Kvalitetniji smo tim od Olimpica

Trener Širokog optimista

Slišković: Kvalitetniji smo tim od Olimpica

Ekipa Širokog Brijega se danima priprema za revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine, koji ih očekuje sutra na Stadionu "Asim Ferhatović - Hase".

"Vjerujem da imamo i kvalitet i snagu da ostvarimo povoljan rezultat, te donesemo trofej u Široki Brijeg i na taj način izborimo izlazak u Evropu", započeo je Blaž Slišković, te dodao:

"Što se igračkog kadra tiče, dosta je to povoljnije nego u proteklom periodu. Neki igrači su se oporavili i fizički i psihički i to je ohrabrenje koje će mi olakšati da izaberem onih jedanaest igrača koji će započeti finale protiv Olimpica".

Na kraju je popularni Baka istakao da je optimističan pred meč na Koševu, koji se lako može okarakterisati kao utakmica sezone za tim sa Pecare.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Mislim da smo u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od Olimpica i da ćemo se iz Sarajeva vratiti sa osvojenim pokalom".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.