Slišković: Možemo biti prvaci

Široki danas poražen na Koševu

Slišković: Možemo biti prvaci

E. Škorić

Blaž Slišković doživio je poraz u drugoj utakmici na klupi Širokog Brijega.

Široki je u derbiju gostovao na Koševu, te je poražen s 1:0 od Sarajeva, koje je preuzelo prvo mjesto.

“Svaka utakmica će biti odlučujuća do kraja sezone, kako za nas tako i za ostale. Bit će neizvjesno i meni je drago da je prvenstvo tako. Složio bih se s mojim kolegom, prvo poluvrijeme pripalo Sarajevo, u drugom smo mi preuzeli incijativu, ali nismo bili konkretni. No, Sarajevo je bilo bolje upravo za taj jedan gol”, kazao je Blaž Slišković, dodavši:

“Ko misli osvojiti titulu, ne smije gubiti bodove kući. Svakako očekujemo pobjedu protiv Travnika. Bit će teško, ali vjerujemo da možemo biti prvaci”.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.