Slišković: Ne smijemo misliti da ćemo se prošetati ligom

Želi razdrmati svoje igrače

Slišković: Ne smijemo misliti da ćemo se prošetati ligom

Piše: E. Škorić
Zrinjski je u prošlom kolu poražen od Radnika u Bijeljini, pa u četvrtom kolu ima imperativ pobjed u meču protiv Krupe.

Aktuelni prvak je u sezonu otvorio s dvije pobjede (Široki i Sarajevo), a onda je uslijedio poraz u Bijeljini i Blaž Slišković smatra da su igrači "prerano poletjeli".

"Prije svega sam nezadovoljan odnosom svoje momčadi na utakmici u Bijeljini. To što se igralo po iznimno visokoj temperaturi nije nikakva isprika. Cjelokupna ekipa je podbacila i sigurno da zamjeram svojim igračima na njihovom odnosu prema svojim obvezama", rekao je Slišković, čija ekipa gostuje u Krupi.

"Nakon dvije pobjede pomislili smo da smo nepobjedivi, odnosno da je dovoljno da samo izađemo na teren i da ćemo dobiti utakmicu. Ne smijemo misliti da ćemo se prošetati prvenstvom. Bez obzira s kim igraš moraš dati svoj maksimum ili barem najmanje onoliko koliko protivnik da, i tek onda kvaliteta, koja je sigurno na našoj strani, može doći do izražaja".

O Krupi je Slišković govorio samo izabranim riječima.

"Imaju kontinuitet, igraju skupa više od godinu dana, dobro se poznaju i imaju sistem igre kojim im dosta dobro odgovara. To je njihov trener dobro posložio i očekujem tešku utakmicu, još težu s psihološkog aspekta jer nakon poraza u Bijeljini imamo imperativ pobjede. Ništa osim pobjede u ovom trenutku za nas ne bi bilo dobro", dodao je Slišković.

Susret Zrinjski - Krupa na programu je sutra od 20 sati.


Premijer liga BiH