Slišković nezadovoljan: Morali smo zabiti sedam-osam golova

Trener Zrinjskog nakon Čelika

Slišković nezadovoljan: Morali smo zabiti sedam-osam golova

M. Šljivak

Blaž Slišković, trener Zrinjskog, nije zadovoljan usprkos visokoj pobjedi nad Čelikom (5:2) u 7. kolu Premijer lige BiH.

Popularni Baka tvrdi kako je upozoravao igrače na Čelik, ali da je samo uz puku sreću njegov napad večeras bio dobro raspoložen.

"Ja sam upozoravao da Čelik može biti neugodan i u to smo se uvjerili nakon pet minuta. Naše greške su nas koštale vodstva od 0:2. Srećom, imali smo raspoložene napadače. Mislim da je zaslužena pobjeda, igrali smo kvaliteno i bez obzira što je bilo 0:2 nakon pet minuta, nije se lako vratiti", rekao je Slišković, te tvrdi kako je nezadovoljan realizacijom.

"Imali smo 12-13 prilika, dali smo pet golova, a moglo je biti sedam-osam. Nije nam realizacija neka i to moramo popraviti u narednim utakmicama", istakao je Slišković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi