Slišković: Posljednje igre ohrabrenje pred Maribor

Trener Zrinjskog za SportSport.ba

Slišković: Posljednje igre ohrabrenje pred Maribor

Blaž Slišković je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema i onim što je vidio od svojih igrača na dosadašnjim pripremnim utakmicama. Sve, kako kaže, ide prema planu, na Kupresu su uslovi idealni, s jednim izuzetkom.

“Sve je super, osim terena. Volio bih da imamo malo bolji teren, ali šta je tu je. Sve ostalo je za svaku pohvalu“, rekao je Slišković za SportSport.ba.

Uskoro će Baka spakovati kofere i krenuti put Slovenije. Tamo će pogledati generalku Maribora kako bi se uvjerio u formu njihovih igrača i sastav koji njegov kolega namjerava poslati na teren.

“Pogledat ću taj meč koji bi mi mogao biti od koristi. Dosad sam gledao neke snimke, koji nisu ponudili sve ono što me zanima“, kaže Slišković.

Ne krije zadovoljstvo onim što je vodio na dosadašnjim utakmicama.

“Druga utakmica protiv GOŠK-a bila je dosta bolja od prve. Mora se u obzir uzeti i vrućina i umor igrača u ovom periodu. Realizacija je bila dobra, igrači se trčali onoliko koliko je trebalo i sve je to ohrabrenje pred Maribor“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski će danas igrati meč protiv Viteza.

“Priliku da igraju 90 minuta dobit će igrači koji nisu igrali protiv GOŠK-a. Po 45 minuta dobit će Marko Perišić i Semir Pezer“, najavio je Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi