Slišković: Široki i Sarajevo imaju najbolje igrače

Novi trener Širokog

Slišković: Široki i Sarajevo imaju najbolje igrače

E. Škorić

Blaž Slišković predstavljen je na današnjoj press konferenciji za novinare kao novi trener Širokog Brijega.

Slišković je naslijedio Slavena Musu i njegov zadatak je da ovu ekipu zadrži na prvom mjestu premijerigaške tabele.

“Ovaj izazov sam prihvatio jer vjerujem da možemo biti prvaci. Idemo iz kola u kolo, ne gledamo ostale ekipe iako neće biti lako jer su tu još tri ekipe. Međutim, vjerujem da Široki može biti prvak. Ipak je najorganizovaniji klub, ipak je tu jak igrački kadar. Nadam se da da ćemo se na kraju mi radovati. 30. maja se igra posljednje kolo,  na moj rođendan, pa bi bilo idealno da proslavim naslov uz rođendan”, kaže Slišković, pa nastavlja:

“Nekih velikih promjena neće biti pred utakmicu protiv Mladosti. Do Sarajeva ćemo vidjeti. Trebam razgovarati sa Musom, koji će mi dati dovoljno informacija. U stručnom štabu ostaje Ante Kokić, Nikola Marić, s tim da smo priključili i Marija Bazinu, koji je prihvatio moj poziv”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Široki uz Sarajevo ima najbolji igrački kadar, a zasto je došlo do pada to ćemo izanalizirati. Situacija je slična kao prije četiri godine, s tim da je malo teža sada, jer tada smo bili šesti, tražili smo bolju igru i Evropu, a sada smo prvi i tu moramo ostati”, dodao je Baka.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.