Slišković: Zasluženo smo prvaci

Slišković: Zasluženo smo prvaci

E. Škorić

Zrinjski je pobjedom nad Slobodom (3:0) danas osvojio petu titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Blaž Slišković nije imao ranije sreće s Hajduko, Širokim i Tiranom, no stigao je do titule sa Zrinjskim u rodnom gradu.

"U ovom dijelu za doigravanje za prvaka mislim da smo nekako bili najkonstantniji. Imali smo i mi uspona i padova, nažalost po Želju i Sarajevo, koje je možda igralo i najkvalitetnije, oni su imali svoje prilike i nisu ih iskoristili. Mi smo to iskoristili i na jednu meč loptu kvalitetno odgovorili i sve u svemu zasluženo smo prvaci", rekao je Slišković.

"Dvadeset godina trenerske karijere i ništa ne osvojite, a onda to doživite u svom rodnom gradu. Samo sam se u Zrinjskom nadovezao na jedan rad od ranije. Udio u ovome imaju i Barbarić i bivši treneri Zrinjskog", dodao je Slišković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi