Sliškovićeva svađa je hit: Osvanula i na majicama navijača

Navijači Zrinjskog su bili veoma dosjetljivi

Sliškovićeva svađa je hit: Osvanula i na majicama navijača

S. Mlaćo

Nakon pobjede Zrinjskog u prošlom kolu nad Radnikom (2:1), pravi šou na zvaničnoj press konferenciji napravio je trener popularnih Plemića iz Mostara Blaš Slišković koji je došao u verbalni sukob sa jednim od novinara kojeg je zanimao komnetar popularnog Bake o jedanestercu iz kojeg je Zrinjski došao do pobjede.

Slišković je reagovao veoma burno, smatrajući da nije objektivno spominjati penal za njegovu momčad, a prešutjeti crveni karton koji je zaradio kapiten Zrinjskog Pero Stojkić.

U jednom trenutku Slišković se pomenutom novinaru obratio riječima "Oćeš mi to ti nešto Brko?!", što je bilo dovoljno navijačima Zrinjskog da izrade majice posvećene upravom tom detalju sa press konferencije u Bijeljini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veoma dosjetljivo, nema šta. Majica je vrlo brzo postala hit, što govori i ova fotografija sa ulica Mostara uoči današnjeg meča sa Slobodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije