Sloboda bez dvojice igrača protiv Željezničara

Todorović i Osmanagić propuštaju derbi

Sloboda bez dvojice igrača protiv Željezničara

M. Šljivak

FK Sloboda u subotu će u derbiju 9. kola Premijer lige ugostiti sarajevski Željezničar.

Tim Slavka Petrovića u ovaj meč ulazi nakon remija protiv Mladosti (1:1) u prošlom kolu, te teške pobjede u Kupu protiv ekipe Azota (1:2).

Petrović protiv svog doskorašnjeg kluba neće moći računati na dvojicu fudbalera i to Darka Todorovića i Amera Osmanagića.

Todorović ima problema s povredom koju je zaradio u utakmici protiv Mladosti. On neće moći da nastupi u duelu protiv Željezničara, baš kao ni veznjak Amer Osmanagić.

Ovaj fudbaler je dobio crveni karton u Kup utakmici protiv Azota. Suspenziju će odraditi u duelu sa Željom, ali njegov izostanak vjerovatno neće predstavljati veći problem za tuzlanski tim, jer je Osmanagić šansu za igru uglavnom dobijao s klupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostali fudbaleri spremno čekaju duel s Plavim, a u redovima tima s Tušnja vlada veliki optimizam pred ovaj meč.

Meč Sloboda - Željezničar igra se sutra od 19 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi