Sloboda će u Banjoj Luci imati veliku podršku s tribina

Na otvaranju drugog dijela sezone

Sloboda će u Banjoj Luci imati veliku podršku s tribina

A. Beganović

Lider premijerligaške karavane, FK Sloboda, drugi dio sezone otvorit će u Banoj Luci gdje će snage odmjeriti sa FK Borac.

Pred izabranicima Husrefa Musemića već na samom otvaranju drugog dijela sezone je veliki izazov. Sloboda gostuje kod Borca, kojem gori pod nogama i kojem je svaki bod zlata vrijedan.

Očekuje se neizvjestan susret u Banjoj Luci, a tuzlanska ekipa će imati veliku podršku od strane svojih najvjernijih navijača.

Kako piše službena stranica premijerligaša iz Tuzle, za Banja Luku će krenuti veliki broj navijača, koji će pokušati pomoći Zebi i društvu da nastave sa dobrim igrama.

"Nema sumnje da će tribina banjolučkog stadiona predviđena za gostujuće navijače biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Lider BHT Premijer lige to zaslužuje, ali i navijači zaslužuju da ih naši prvotimci obraduju u gradu na Vrbasu", navodi se na službenoj stranici tuzlanskog kluba.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi