Sloboda deklasirana u Krupi

Trijumf Krupe

Sloboda deklasirana u Krupi

M. Šljivak

Fudbaleri Krupe pobijedili su Slobodu s 3:0 u susretu 4. kola Lige za prvaka.

Nije meč u Krupi ponudio mnogo. Igralo se dosta čvrsto bez onih pravih šansi, ali je Krupa u 31. minuti meča uspjela da dođe do vodstva i to iz jako interesantne situacije. Ubacivanje iz slobodnog udarca koristi visoki Vukotić, koji je uspio matirati loše postavljenog Erića i domaći su došli do vodstva od 1:0.

Krupa je imala još jednu dobru šansu do kraja prvog dijela. Koljić je šutirao, a lopta odlazi tik uz stativu gola Slobode.

Na odmor se otišlo vodstvom domaćeg tima od 1:0, a u nastavku nije viđen naročito lijep meč. Jaka kiša je pravila velike probleme igračima oba tima, te je utakmica dodatno usporena. 

Ipak, usprkos lošem vremenu u finišu je domaći tim stigao do uvjerljive pobjede. Prvo je Krupa u 80. minuti preko Dujakovića uspjela da uveća prednost na 2:0, da bi konačnih 3:0 postavio Šamara u 86. minuti nakon velike greške Kalezića i golmana Erića.

Liga za prvaka, 4. kolo:

Krupa - Sloboda 3:0 (Vukotić 31', Dujaković 80', Šamara 86')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa: Kutić, Redžić, Jašarević, Koljić, Ljubenović, Dujaković, Milutinović, Vukotić, Čomor, Aleksić, Mirković.

Sloboda: Erić, Salihović, Efendić, Ziljkić, Grahovac, Lazevski, Mehmedagić, Tandir, Stjepanović, Hairilahović, Zec.





Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi