Sloboda i Borac podijelili bodove na Tušnju

Premijer liga BiH za pionire

Sloboda i Borac podijelili bodove na Tušnju

E. Dindić

U okviru 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire, na Tušnju su se sastali Sloboda i Borac. Konačan rezultat susreta na kraju je glasio 1:1 (0:0). 

U prvom poluvremenu i jedni i drugi su stvorili veliki broj prilika, ali su golmani obje ekipe bili raspoloženi i na odmor se otišlo pri rezultatu 0:0. 

Drugo poluvrijeme mnogo bolje otvaraju domaći fudbaleri i u 42. minuti dolaze do vodstva. Strijelac je bio Emir Kadrić. 

I nakon postignutog pogotka Sloboda je nastavila napadati, svoje šanse je također imao i Borac, a na novu promjenu rezultata se čekalo do 66. minuta. Gosti iz Banjaluke  stigli su do izjednačenja preko Luke-Leontija Dragoljića koji matira domaćeg golmana za  veliko slavlje gostujućeg tima.

Do kraja utakmice se nije mijenjao rezultat, pa je podjela bodova i najrealniji ishod u ovom susretu. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi