Sloboda i Bratstvo u finalu turnira u Doboju

Sloboda i Bratstvo u finalu turnira u Doboju

U finalu 16. memorijalnog turnira "Jedanaest šehida nogometnih asova Doboj Istoka" sastat će se Bratstvo iz Gračanice i Sloboda iz Tuzle. 

Bratstvo je danas sa visokih 6:0 porazilo Doboj Istok uz po dva pogotka Smajlovića i Suljića, te po jedan Vehabovića i Kadrića.

Protivnik Bratstvu će biti Sloboda koja je u drugom polufinalu bila bolja od Zvijezde sa 2:1. Sloboda i Zvijezda danas su nastupile sa kombinovanim timom, a više uspjeha imao je tuzlansku klub koji je golovima Selamovića i Musića iz penala došao do trijumfa.

Jedini pogodak za Zvijezdu bio je djelo Diatte.

Na prvoj utakmici od aktivnog igranja se nakon 27 godina oprostio dugogodišnji fudbaler Doboj - Istoka, kapiten Jasmin Salkić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.