Sloboda igrala dobro, ali izgubila od Tobola

Prijateljska utakmica

Sloboda igrala dobro, ali izgubila od Tobola

E. Škorić

Nogometaši Slobode poraženi su od Tobola s 2:1 u prijateljskoj utakmici.

Sloboda je već nekoliko dana u Turskoj, a prvu pripremnu utakmicu odigrala je večeras protiv kazahstanskog tima.

Crveno-crni su večeras definitivno bili bolji na terenu od Tobola, no Kazahstancima su dopustili da postignu lake golove i dođu do pobjede. 

Veselinović je pogodio za vodstvo Slobode nakon ubačaja Zebe, no Tobol u nastavku dolazi do preokreta. Sloboda je dopustila naivne golove i to je presudilo na kraju. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Imali su Tuzlaci svoje šanse, a u nastavku je Krpić glavom pucao malo pored gola kod rezultata 2:1 u korist Tobola.  

Početni sastav Slobode: Pirić, Kostić, Efendić, Zeba, Ivetić, Sarić, Mehmedagić, Haurdić, Stjepanović, Ahmetović, Veselinović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi