Nedim Jusufbegović, trener Veleža:

"Sloboda je zaslužila bod, ali mogli smo i do pobjede"

Fudbaleri Veleža neporaženi su napustili tuzlanski stadion Tušanj. Poslije više od dvije godine snage su odmjerili stari rivali, a utakmica je okončana 1:1.

"Očekivali smo dosta tešku utakmicu. Protivnik je standardno opasan u dugim loptama, a mi u pojedinim trenucima nismo imali rješenje za tu igru. Međutim, veći dio utakmice smo odradili korektno", kaže Nedim Jusufbegović, trener Veleža.

S čim niste zadovoljni?


"Upravo igrom na te duge lopte Slobode, jer smo mogli otvoriti više kontranapada".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jeste li zadovoljni bodom?


"Kada gledam da smo imali vodstvo 10-15 minuta prije kraja i stopostotnu priliku Blagojevića onda mogu reći da nisam. Međutim, Sloboda je zaslužila bod i ovaj rezultat je najrealniji", kaže Jusufbegović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.