Sloboda kontaktirala Karića iz Čelika

Karić ide na Tušanj?

Sloboda kontaktirala Karića iz Čelika

Čelnici Slobode nakon okončanja sezone u BHT Premijer ligi BiH već su počeli sklapati igračku križaljku za predstojeće izazove. 

Iza tuzlanske momčadi je jedna od najuspješnijih sezona u klupskoj historiji. Sloboda je pod vodstvom Husrefa Musemića igrala finale Kupa BiH, dok je zahvaljujući drugom mjestu u prvenstvu osiguran nastup u Evropi.

Da se u Slobodi već spremaju za ono što dolazi potvrđuju u pregovori sa brojnim igračima. Jedan od njih je i Mahir Karić iz Čelika, koji je u protekloj sezoni u 27 utakmica postigao devet golova i upisao osam asistencija. 

"Bilo je razgovora sa Slobodom, ali još uvijek nije ništa konkretno. Hajmo reći da sam zainteresovan za cijelu priču, no uz želju da karijeru nastavim u inostranstvu, sve to koči i ugovor koji imam sa Čelikom i bez odštete teško ću moći napustiti Bilino polje. Vidjet ćemo šta će se desiti u narednom periodu", kazao je Mahir Karić za SportSport.ba. 

Kariću ugovor sa Čelikom važi do 2018. godine, a vrijedi podsjetiti da tokom dosadašnje karijere još nosio dresove Rudara iz Kaknja, GOŠK-a, Olimpica, Sarajeva, Travnika i Akzhayika. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi