Sloboda lako protiv Gradine, Ziljkić doživio potres mozga

Prijateljska utakmica

Sloboda lako protiv Gradine, Ziljkić doživio potres mozga

E. Škorić

Fudbaleri Slobode pobijedili su danas Gradinu iz Srebrenika s 4:1 u prijateljskom susretu.

Sloboda je protiv drugoligaša iz Srebrenika upisala pobjedu u provjeri pred početak Lige za prvaka i duela sa Željezničarom, a meč je zasjenila povreda Almedina Ziljkića.

Ziljkić je oduševio partijom protiv Sarajeva i po dolasku na Tušanj postao je jedan od ključnih igrača crveno-crnih, a sada bi mogao propustiti duel na Grbavici.

On je, naime, prema informacijama iz Tuzle dobio blaži potres mozga i prevezen je u bolnicu. Pojedini igrači Slobode nisu htjeli da govore na tu temu, ali kažu da je Ziljkić sada u redu i da se ne radi o težoj povredi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Želje i Slobode igra se u subotu i pravo je pitanje može li trener Tuzlaka Vlado Jagodić računati na svog ponajboljeg igrača u posljednje vrijeme.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi