Sloboda MG dočekuje Slogu

Prva liga RS, play-out

Sloboda MG dočekuje Slogu

D. Vejo

Čedomir Ćulum i njegovi izabranici sutra će u sklopu četvrtog kola play-out faze Prve lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti ekipu Sloge iz Doboja.

U ovaj meč, Mrkonjićani ulaze sa statistikom od dvije pobjede i jednim porazom, te će predstojeći susret sa Dobojlijama biti odlična prilika da poprave dosadašnji skor.

No, kako kažu, neće biti lako.

"Svjesni smo da je Sloga u naletu, te da nam u goste dolaze sa namjerom da ostvare pozitivan rezultat. Međutim, atmosfera u ekipi je sjajna, radili smo vrijedno tokom cijele sedmice i sutra ćemo dati sve od sebe kako bismo stigli do novih bodova", poručio je za SportSport.ba defanzivac Slobode MG, Mile Kovačević.

Za tim iz Mrkonjić Grada ovo će biti druga utakmica u pet dana, s obzirom da su prvi meč, onaj zaostali iz prvog kola, odigrali u srijedu sa Slavijom na svom terenu (3:4).

Utakmica između Slobode MG i Sloge igra se sutra od 17 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi