Sloboda MG oslabljena dočekuje Zvijezdu 09

Nedostaje dvojac Kovačević-Dukarić

Sloboda MG oslabljena dočekuje Zvijezdu 09

D. Vejo

Ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada će u osmom kolu play-out faze Prve lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišići.

Mrkonjićani se za ovaj susret spremaju kao i za svaki drugi, no, put do trijumfa nad Bijeljincima biće im nešto teži nego što su to očekivali.

Čedomir Ćulum na ovom susretu neće moći da računa na standardnog dvojca. Riječ je o Mili Kovačeviću koji već dvije nedjelje zbog povrede ne trenira sa ekipom i Želimiru Dukariću koji ima tri žuta kartona.

Kovačević je prije dva kola povrijedio zglob desne noge, a nakon detaljnih medicinskih pregleda ustanovljeno je da je povreda ozbiljnije prirode. Ipak, velika je vjerovatnoća da će on biti u konkurenciji za tim u pretposljednjem kolu prvenstva Republike Srpske.

Utakmica između Slobode MG i Zvijezde 09 na rasporedu je sutra od 17.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi