Sloboda MG oslabljena protiv Sutjeske

Kukavica van terena

Sloboda MG oslabljena protiv Sutjeske

D. Vejo

Ekipi Slobode iz Mrkonjić Grada ovog proljeća ne cvjetaju ruže u Prvoj ligi Republike Srpske.

U pet odigranih kola do sada, Mrkonjićani su zabilježili dva poraza i tri remija, pa su s toga zauzeli devetu poziciju u prvenstvu sa 23 osvojena boda.

No, ostalo je još kolo do kraja regularnog dijela lige, a gdje će Sloboda pred svojom publikom ugostiti uvijek neugodnu ekipu Sutjeske iz Foče.

Ipak, strateg domaće ekipe na ovom susretu Čedomir Ćulum neće moći da računa na defanzivca Amira Kukavicu koji će zbog loma ruke propustiti duel sa Fočacima.

Svakako da će ovo biti veliki udarac za tim iz Mrkonjić Grada kojem su bodovi prijeko potrebni.

Vrijedno pomena jeste i to da je Sloboda MG izbačena u polufinalu Kupa Republike Srpske, a gdje je u dvomeču poražena od trebinjskog Leotara koji se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa Istok.

Utakmica 22. kola Prve lige Republike Srpske između Slobode MG i Sutjeske igra se u subotu od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi